Øyehelsespesialister

 Gjennom grundige syns- og øyehelseundersøkelser, forståelse av synsbehov, samt presis tilpasning av synshjelpemidler bidrar vi til optimalt syn hos våre kunder – hele livet.

Våre optikere er faglig fokusert og har lang erfaring. Dette gjør at vi på en best mulig måte kan hjelpe deg med dine øyne.

Ingen øyne er like

Øyet blir ofte kalt kroppens fineste instrument, og iris og netthinnen er like unike som fingeravtrykket ditt. Øynene er kroppens mest følsomme organ og rundt 80 prosent av den informasjon du mottar, får du gjennom øynene. Det er ikke uten grunn at vi optikere ønsker at du skal ta godt vare på øynene og synet ditt ved gode rutiner for øyehelseundersøkelser.

Synet kan endre seg selv om du ikke legger merke til det selv, og en regelmessig oppfølging vil gi deg trygghet for eget syn og gi best øyehelse over tid.

Hvor ofte bør du kontrollere synet?

Allerede i 5-årsalderen bør den første synstesten gjennomføres. Senere anbefaler vi regelmessig å sjekke synet hvert andre år gjennom hele livet.

Spesielt er alderen 45-55 år en tid hvor synet ditt forandrer seg mye. Er du over 55 år er det særlig viktig at du ikke lar det gå mer enn to år mellom hver synsundersøkelse.

Avansert teknologisk utstyr, god tid og dyktige optikere gjør at vi kan oppdage øyesykdommer eller andre helsemessige endringer på et tidlig stadium. Ved behov henviser optikeren direkte til øyelege.

Har du sjekket øynene dine? Enkle synsfeil som langsynthet og nærsynthet, eller øyesykdommer som grå og grønn stær, lar seg lett oppdage. Bestill en øyeundersøkelse hos oss i dag.

Sjekk synet hos oss

Vi tar din øyehelse på alvor.
Velkommen til en trygg synsundersøkelse.