Solbriller

Akkurat som med briller er den riktige solbrillen for deg en kombinasjon
av form og funksjon. Solbrillen skal beskytte mot uv-stråling og være behagelig.

Mange forbinder solbriller med vår og sommer, men det er vel så viktig å bruke solbriller høst og vinter, da solen står lavere på himmelen og kan være meget skarp.

Alle våre solbriller har 100 % UV-beskyttelse.

Noen solbriller finnes også med polariserte glass. Disse glassene vil gi deg bedre kontraster ved å filtrere bort det lyset som reflekteres fra horisontale overflater som vann, snø, glass og våte veier. På denne måten reduseres gjenskinnet betraktelig.

Bruker du vanligvis briller er dette ikke noe hinder for å bruke solbriller. Vi har et godt utvalg av solbriller som kan leveres med din brillestyrke. Vi har også bra utvalg på solforhengere og suncovers. Suncovers er solbriller som du kan sette utenpå din egen brille.

Er du kun ute etter det aller nyeste, har vi til enhver tid et stort utvalg av solbriller fra kjente motehus. Vi hjelper deg med å finne den rette solbrillen.

Uansett hva du er ute etter har Eger Optikk distriktets største utvalg av solbriller!

Eger Optikk
Maui Jim<br />

Solbriller – Maui Jim

Maui Jim leverer kanskje verdens ypperste solbrillelinser. Deres polaroide linser er antirefleksbehandlet på begge sider. Linsene gir økt kontrast og fargemetning. Alle Mauijims linser er polariserte. De fleste modellene leveres også med styrke, både som enstyrke og progressive linser. Vi har også bifokale solbriller som er supre til å lese med i sterkt sollys. Kom gjerne innom og prøv et par eller 20.

Snakk med oss om solbriller

Ta kontakt med oss i dag så
hjelper vi deg.

Solbriller

Sjekk synet hos oss

Vi tar din øyehelse på alvor.
Velkommen til en trygg synsundersøkelse.