Briller og innfatninger

Vi har et bredt utvalg av briller og innfatninger som passer til alle aldre og stiler. Våre innfatninger leveres av kvalitetsleverandører, som er oppdatert med de nyeste trendene. Vi er stolte av vårt samarbeid med hovedleverandøren Carl Zeiss for brilleglass.

Innfatninger

Det finnes et hav av brilleinnfatninger på markedet, alt fra store kjente merker til mindre kjente merker. Vi i Eger Optikk kjenner våre kolleksjoner og kan hjelpe deg med å finne rett innfatning, ut fra ansiktsfasonger og farger.

Vi kan også bestille inn de farger og modeller du ønsker, hvis det er noe spesielt du har i tankene. Vi er oppdatert på de nyeste trendene og tilbyr et bredt utvalg innfatninger som passer til alle aldre og stiler.

Brilleglass

Som vår hovedleverandør av brilleglass har vi valgt Carl Zeiss. Dette er en ledende produsent innen presisjonsoptikk i mer enn 150 år. Carl Zeiss lanserer stadig nye og innovative produkter for å gi brillebrukere bedre syn og enklere hverdag.

Vi tilbyr et bredt utvalg av progressive brilleglass for bedre syn, fra alternativer med uendelige innfatninger med høy visuell ytelse til optimalt individualiserte løsninger.

Vi har løsninger for alle brillebrukeres behov. Fra rimelige, konvensjonelle brilleglass med fast styrke til den ypperste presisjon med ZEISS Enstyrke Individual brilleglass. 

Ta kontakt for bedriftsavtale

Optimalt syn – effektiv arbeidsdag.
Ta kontakt med oss i dag så
hjelper vi deg.

Briller

Sjekk synet hos oss

Vi tar din øyehelse på alvor.
Velkommen til en trygg synsundersøkelse.